nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 17°
20°

La nova residència millorarà els serveis assistencials dels usuaris

Pastor recorda al Govern que té solars per a un segon centre

Les persones grans de Manacor ja disposen d'una residència nova, que suposa un important salt qualitatiu en relació amb la seva qualitat de vida.Les autoritats varen inaugurar ahir el centre Nova Edat, que té 120 places residencials distribuïdes en 52 habitacions i 34 de dobles. D'aquestes places, la Conselleria d'Afers Socials del Govern balear en té 72 de concertades, que es destinaran a l'aplicació de la Llei de dependència.Aquest edifici nou s'ha construït sobre l'antiga residència i disposa de 6.000 metres quadrats entre soterrani, planta baixa i dos pisos, devorauna zona exterior enjardinada i terrasses per a activitats a l'aire lliure.

El centre disposa de sales de teràpia ocupacional, motricitat i orientació; despatxos per a l'atenció mèdica i sanitària; assistència social i psicològica, podologia, logopèdia, animació sociocultural, fisioteràpia, assistència farmacèutica i psiquiatria.La residència ha estat construïda i serà gestionada durant els pròxims 38 anys per Cleop Contratas i Obres, mitjançant un contracte de gestió de servei públic.

Una gran presència de polítics eclipsà la inauguració del nou centre. Hi eren presents la consellera d'Afers Socials del Govern, Fina Santiago; la presidenta del Consell de Mallorca, Francina Armengol; el batle Antoni Pastor i membres del seu equip de govern; la consellera insular Catalina Julve i edils del seu partit, el regidor nacionalista Sebastià Gayà o la socialista Júlia Román. El PP també hi desplegà les seves primeres espases, ja que es desplaçaren a Manacor Rosa Estaràs i Rosa Puig. En el torn d'intervencions, el batle Antoni Pastor recordà a la consellara Santiago que disposa d'uns terrenys municipals per a la construcció d'una segona residència per a malalts d'alzhèimer.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris