cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 27°
27°

La Sala vol que el Govern construeixi el nou centre social a Ca ses Monges

La gent gran tornarà les claus de Can Real perquè el seu ús és per a dependència

GUILLEM MAS. Petra.
El batle, Joan Font (PSM), ha iniciat les gestions oportunes per aconseguir que el Govern de les Illes Balears construeixi un nou centre social al poble, destinat a activitats per a la gent gran. Les negociacions han començat després que el Govern hagi reclamat les claus de Can Real a l'Associació de la tercera edat, ja que l'edifici fou comprà i reformat amb fons per a centres de dependència per l'anterior Executiu autonòmic del PP. Font ha oferit a la Conselleria d'Afers Socials del Govern un solar que forma part del complex de l'edifici de Ca ses Monges. Així, l'equip de batlia torna a apostar per aquest indret, tal com ja ho féu durant el mandat passat.

Ara, des de l'Ajuntament de Petra intenten donar solucions a curt termini per intentar repartir les diferents activitats programades per a la gent gran als locals de Sa Catòlica i a les escoles Velles, una vegada que el Govern ha reclamat l'edifici de Can Real per a usos de dependència.

Ahir va tenir lloc una reunió entre la consellera insular d'Esports i Promoció Sociocultural, Dolça Mulet; el batle, Joan Font, i una representació de l'Associació de la tercera edat, on Mulet adquirí el compromís de col·laborar amb la Sala i amb la gent gran per tal de normalitzar la situació, tot i que la situació actual no fos de la seva competència. En qualsevol cas, els perjudicats principals de tot aquest entramat són les persones d'edat de Petra, que han hagut de tornar les claus de Can Real perquè l'anterior Govern del PP comprà i reformà l'edifici esmentat amb fons que no corresponien a aquestes finalitats.

Aquesta notícia fou rebuda amb indignació pels membres de l'Associació de la tercera edat, davant l'«engany» que ha suposat per a ells pensar que disposaven d'un centre nou per a les seves activitats i que ara l'hauran de tornar per irregularitats del govern anterior.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris