cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 18°
22°

Una nova i àmplia junta directiva posa fi a la polèmica del Club Nàutic

S'han creat comissions i delegacions per potenciar-hi la participació

GORI VICENS. Felanitx.

Després de la polèmica i els enfrontaments entre un grup de socis i els anteriors directius del Club Nàutic de Portocolom, que acabà amb la dimissió en bloc de tota la junta directiva, el 19 de gener els socis en van elegir una de nova, àmplia i plural per tal de no tornar a cometre errors del passat.

De fet, només s'hi va presentar una sola candidatura, formada per 19 persones. El president és Bartomeu Fiol Bennàssar; el vicepresident, Josep Manresa Prats; la secretària, Coloma Llopis Vaquer; el tresorer, Bartomeu Mesquida Barceló; i els segueixen fins a 15 vocals.

La nova junta directiva ha decidit crear diverses comissions per tractar diferents assumptes relacionats amb les activitats que du a terme el club. D'aquesta manera, la comissió de la Dàrsena s'encarregarà del compliment de tot allò que exigeix l'Administració, especialment pel que fa al que hi ha ressenyat en el plec de condicions de la concessió. Una altra comissió serà la de serveis. Aquesta proposarà les accions que s'hauran de realitzar a fi de millorar els serveis de tot tipus que el Club dóna als seus socis.

Una tercera comissió, vetlarà per les festes, principalment per l'organització del sopar anual que fa el Club i que serveix per entregar els trofeus als diferents cursets i proves que organitza, a més de totes aquelles altres celebracions que es considerin oportunes. Així mateix, a part de les tres comissions esmentades, els nous directius han creat tota una sèrie de delegacions de les quals tindran cura diferents membres de la nova junta directiva.

El programa electoral d'aquest equip directiu té fixats els següents objectius: realitzar totes les gestions i accions necessàries per dur a bon terme la consolidació de les concessions que té atorgades el Club Nàutic; establir i aplicar el procediment per a l'atorgament dels drets d'ús dels amarraments de la dàrsena esportiva; reorganitzar tots els serveis que el Club presta als seus socis i estudiar-ne l'ampliació; donar el màxim suport, dins de les possibilitats de l'entitat, a totes les seccions esportives, revitalitzant les que per qualsevol motiu en l'actualitat estan pràcticament inactives; i dur a terme la gestió diària de manera clara, àgil i diàfana.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris