nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 22°
22°

Un dia familiar a Lluc per celebrar els 103 anys de Maria Cabrer

La padrina poblera commemora el seu aniversari amb 50 parents

Maria Cabrer Martorell va complir ahir 103 anys en un dels seus llocs favorits: el monestir de Lluc. Aquesta dona, que va néixer a sa Pobla l'any 1905 i exercí de modista al número 174 del carrer Ample, és una devota del Santuari. De fet, fins fa ben poc passava cada any 15 dies a Lluc, tota sola o en companyia d'amigues. Els seus cinc fills, 13 néts i 15 besnéts, acompanyats dels seus consorts, es reuniren ahir al restaurant Sa Fonda de Lluc per celebrar el seu aniversari.

Els que la coneixen destaquen que Maria ha estat una dona avançada al seu temps. De fet, ella va inculcar a les seves filles i a les seves nétes que tinguessin una formació en la vida. Aquesta treballadora incansable encara avui és un referent a la seva família i moltes nétes li demanen consells quan es troben amb un conflicte. «És una dona de caràcter i li agrada opinar sobre allò que succeeix. A la seva edat ha acumulat una gran saviesa que sap transmetre donant sempre una solució als problemes», comenten les seves nétes.

Ahir la família Aguiló Cabrer també celebrà l'aniversari de Javier Aguiló, de 12 anys, besnét de Maria Cabrer. Maria Cabrer ha viscut tota la seva vida a sa Pobla, però durant els darrers anys també ha passat llargues temporades al Barcarès, a Alcúdia, en companyia de la seva filla Catalina. La seva família viu entre Inca, Palma, Alcúdia i sa Pobla i, any rere any, aprofita el dia de l'aniversari de la padrina per pujar al santuari i bufar amb ella.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris