algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 20°
19°

Un incendi a una fusteria a Cas Concos causa greus danys materials al local

L'amo del negoci, de 60 anys, es mostrava molt afectat i no podia articular paraula

61760

Imatge que mostra la feïna que realitzaren els bombers.

Un incendi causà danys materials greus ahir a una fusteria ubicada a la confluència dels carrers Major i de Castell, a Cas Concos (Felanitx), si bé no s'hagueren de lamentar danys personals. Devers les sis de la matinada, un home que anava a treballar i passà per la zona s'adonà que en sortia fum. Aquest baró va creure que s'incendiava l'habitatge contigu a la fusteria i va cridar els veïns per alertar-los de l'incendi i saber si es trobaven bé. Quan van sortir, van veure que el fum procedia de la fusteria, per la qual cosa es va donar avís als serveis d'emergència i es va contactar amb el perjudicat. En breu, es desplaçaren al lloc efectius de la Policia Local de Felanitx, personal dels Bombers de Mallorca, dels parcs de Felanitx i Manacor, i membres de la Guàrdia Civil, com també l'amo de la fusteria i amics d'aquest per ajudar-lo amb el que poguessin.

Els Bombers s'encarregaren de les tasques d'extinció, que s'allargaren fins a mitjan matí, ja que es va cremar una gran quantitat de fusta. Una vegada que no hi va haver perill, l'amo, amb l'ajuda de diversos companys, va tractar de salvar tot el material que va poder, com taulers, marcs i portes, que es van anar col·locant a la via pública. També es van retirar les fustes i el gènere cremat, que es va dipositar al remolc d'un tractor.

El perjudicat, d'uns 60 anys, i que porta tota la vida treballant de fuster, estava molt afectat i amb prou feines podia articular paraula. Ahir al matí, la seva màxima prioritat era que les coses tornassin a la normalitat per poder recuperar l'activitat com més aviat millor. Dues conegudes van explicar que «a més del dany que ha sofert ell a la fusteria, s'ha de tenir en compte el perjudici sofert pels clients».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris