nubes rotas
  • Màx: 20°
  • Mín: 18°
16°

La remodelació de l'ajuntament millora el servei i l'atenció al públic

La recepció és a la planta baixa i s'habilitaran nous despatxos

L'Ajuntament de Capdepera ha estat objecte d'una remodelació interior, per tal de millorar l'atenció del públic i de facilitar la feina tant als funcionaris com als regidors del Consistori. Aquesta decisió de l'equip de govern seria provisional, mentre esperen que es pugui posar en marxa la reforma integral de l'edifici consistorial, de la qual actualment es desenvolupa el projecte.L'adaptació ha estat senzilla, ja que les possibilitats són limitades, en el sentit que es tracta d'un edifici antic i amb espais molt estrets. El resultat que es perseguia era el de la funcionalitat.

A la planta baixa de la Sala hi havia anteriorment l'oficina de recaptació de la Comunitat Autònoma. Ara s'ha traslladat als baixos del carrer del Col·legi, número 7, davant del teatre Municipal. Això ha suposat una millora important tant de les instal·lacions com del servei.

El fet d'haver deixat buit aquest espai que ocupava a l'ajuntament, s'ha aprofitat per ubicar-hi la recepció, que abans estava a la primera planta, una ubicació que resultava més incòmoda per als veïnats que hi anaven a consultar o a realitzar alguna gestió. A la mateixa planta baixa, a més de les oficines d'informació, s'hi ha adaptat una oficina per a informàtica i també està pendent d'ubicació el servei d'un policia.

A la primera planta s'hi ha reubicat el departament de Medi Ambient. En haver-se buidat la recepció, l'espai s'ocuparà per habilitar-hi dos despatxos que podran ser utilitzats indistintament pels regidors o bé per a visites. El despatx del batle i de la secretària continuarà al primer pis. Finalment, a la planta superior hi continuarà el departament d'Urbanisme i activitats.

La intenció de l'equip de govern es fer un ajuntament nou. Per a això se'n redacta un projecte i la idea és enderrocar l'actual, ubicat a la plaça del Sitjar. Es tractaria d'aprofitar el pendent, el desnivell que hi ha a la part posterior i aixecar un edifici nou que tindria aproximadament de 2.500 metres quadrats.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris