lluvia ligera
  • Màx: 25°
  • Mín: 23°
21°

Consell i Ajuntament arriben a un acord per arreglar la carretera de l'entrada del municipi

S'esmenaran les deficiències que presenta la via que accedeix al poble des de la rotonda

M.RAMIS. Campanet.

El departament d'Obres Públiques del Consell es farà càrrec d'arreglar l'entrada del municipi de Campanet, que presenta una sèrie de deficiències. Així ho va comunicar el conseller Antoni Pasqual al batle de Campanet, Francesc Morell.

El conseller insular d'Obres Públiques es va reunir amb el batle de Campanet, que li va comentar les deficiències que presentava la carretera d'entrada del municipi, que és competència del Consell. Per part seva, el conseller es va comprometre a fer-se càrrec de les obres per millorar la situació.

Francesc Morell va explicar que el municipi necessita embellir l'entrada, que comprèn el tram des de la rotonda d'accés fins a l'inici del carrer Llorenç Riber. Aquest tram s'ha d'asfaltar de bell nou i s'hauria de considerar la possibilitat de col·locar-hi un nou pas elevat per a vianants.

El batle va indicar que també s'estudiarà la possibilitat de construir una nova voravia, que continuï l'actual. Perquè això fos possible, però, els veïns haurien de cedir un espai per poder construir les voravies. Morell va assenyalar que «des de l'Ajuntament hem iniciat les converses amb els veïns i de moment hi ha bona predisposició per part seva». Morell va manifestar que «estam satisfets que es pugui arreglar l'entrada, ja que era una de les nostres prioritats i ho havíem inclòs en el nostre programa electoral, a més d'una demanda de molts ciutadans de Campanet».

Amb les obres també s'arreglarien les parets caigudes que hi ha en aquest tram, es col·locarien fanals, se sembrarien arbres i s'intentaria corregir un revolt molt pronunciat El batle explicà que «així es connectarà amb la carretera per on molta gent passeja, de manera que amb les voravies i la il·luminació, a més de millorar la imatge del municipi, també serà molt més còmode per als vianants».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris