nubes rotas
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
23°

La confiscació de droga ha pujat un 300 per cent al llarg de 2007

La Junta de Seguretat Local ha celebrat el seu balanç anual

La confiscació de drogues per part dels agents de la Guàrdia Civil i de la Policia Local en el terme municipal de Felanitx va augmentar un 300 per cent el 2007, en comparació amb l'any anterior. Aquesta és una de les dades més rellevants que van sortir a la llum a la Junta de Seguretat Ciutadana de la localitat, que es va reunir ahir per fer balanç de l'any passat.

Hi van ser presents la batlessa de Felanitx, Catalina Soler; el regidor de Seguretat, Bartomeu Caldentey; i els alts comandaments dels dos cossos de seguretat. Soler va valorar totes les dades aportades de manera «molt satisfactòria» i va celebrar a més que «s'hagi reduït la delinqüència».En aquest sentit, cal destacar que la delinqüència general va descendir un 6 per cent i els robatoris amb força van baixar un 12 per cent. A l'altre extrem, hi estarien les faltes penals, que han augmentat un 14 per cent.

Quant a l'actualitat, també es va tractar la polèmica dels continus robatoris de les darreres setmanes, que coincidiren amb les festes de Nadal i Reis. Soler va apuntar que ja hi ha hagut tres detinguts relacionats amb aquests robatoris. «Hi va haver una punta d'augment de robatoris, però aquesta mateixa setmana ja han disminuït i amb les detencions de reincidents s'ha notat la baixada», va declarar la batlessa. En el decurs de la Junta també es va acordar augmentar la presència de policies en determinats carrers i places del municipi on se sospita que es poden perpetrar més delictes.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris