nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
24°

La Sala demana a Madrid un crèdit de cinc milions per embellir el terme

Són quatre projectes destinats a millorar i promocionar el municipi

L'Ajuntament de Capdepera ha sol·licitat al Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç del Govern central un crèdit de cinc milions d'euros per dur a terme una sèrie de projectes destinats a l'embelliment del terme municipal i a la promoció turística.Es tracta d'un préstec que ha sol·licitat el Consistori gabellí amb càrrec als Fons Financers de l'Estat, amb unes sèrie d'avantatges. Es tracta d'uns ajuts que substitueixen els anteriors plans d'excel·lència turística.L'Ajuntament de Capdepera va presentar quatre projectes. Un d'ells fa referència a l'embelliment del casc històric. La idea és fer per a vianants el centre antic. L'actuació ascendeix a 1 milió d'euros.

Un altre dels projectes valorats, també en un milió d'euros, correspon al condicionament del passeig de l'avinguda Amèrica, ubicat entre la plaça Castellet i Son Moll. Es tracta de fer una ordenació del passeig, ja que és molt antiquat, i arreglar el que és l'ocupació de les vies públiques, a més de deixar via lliure a les zones enjardinades.

Una altra de les actuacions englobades en la millora del municipi és dissenyar un ampli programa de dinamització turística, sobretot a la Font de la Cala, Canyamel i Cala Mesquida, amb punts d'informació turística. La idea és apropar la informació al turista a través d'informadors que recorrin els diferents nuclis turístics. El pressupost és de 500.000 euros. Finalment, un altre dels projectes, de 2'5 milions d'euros, seria una actuació en una zona concreta de Cala Rajada, ubicada entre el carrer Leonor Servera i l'avinguda América. Es preveu la rehabilitació de la zona, ja que està molt degradada.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris