nubes rotas
  • Màx: 20°
  • Mín: 18°
17°

Un nou servei de bus connectarà Búger i Campanet amb sa Pobla

Se'n realitzaran tres trajectes diaris a partir del proper dia 26

A partir del pròxim dia 26 de gener, els ciutadans de Búger i de Campanet disposaran d'un nou servei d'autobús fins al municipi de sa Pobla. El conseller de Mobilitat i Ordenació del Territori del Govern, Gabriel Vicens, presentà ahir aquest nou servei juntament amb el batle de Búger, Pere Perelló, i el de Campanet, Francesc Morell. Gabriel Vicens explicà que «el nou servei pretén enllaçar tres municipis que sempre han estat molt units i amb serveis en comú, com l'àrea sanitària, que es troba a sa Pobla».

Així, dels deu trajectes que fins ara realitzava l'autobús llançadora fins a Inca, a partir del dia 26 s'adequaran tres viatges fins a sa Pobla. El conseller Vicens afegí que «el servei començarà el dia 26, coincidint amb el nou sistema tarifari».

Per la seva banda, el batle de Búger i el de Campanet recordaren que hi havia una demanda i una reivindicació dels ciutadans d'aquests municipis, perquè se'ls facilitàs un transport públic fins a sa Pobla. Tant Perelló com Morell explicaren que es percep una demanda especial del servei en un sector de la població, especialment el de la gent gran que ja no condueix. A més, el primer edil de Búger i el de Campanet volgueren agrair al conseller la posada en marxa d'aquesta nova línia, i manifestaren que «els ciutadans que la utilitzin notaran un canvi positiu».

Aquest bus efectuarà tres trajectes fins a sa Pobla a les nou del matí, a la una del migdia i a les cinc de l'horabaixa, amb el corresponent viatge de tornada. Així mateix, puntualitzaren que si el servei funciona, no es descarta augmentar-ne les freqüències.Per explicar als interessats el servei nou i el funcionament de la targeta intermodal, l'Ajuntament de Búger i el de Campanet duran a terme una campanya informativa, a més de la publicitat pròpia que se'n realitzarà des del Govern. De la mateixa manera, el conseller Vicens assegurà que «als ajuntaments que així ho sol·licitin es realitzaran campanyes informatives per explicar el nou sistema tarifari».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris