cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 27°
27°

Recullen firmes perquè readmetin una mestra del col·legi La Salle

La direcció no la renovà perquè no s'adaptava a la línia del centre

Els pares d'alumnes del curs 1r B de Primària del col·legi La salle d'Inca han realitzat una recollida de firmes per demanar la readmissió de la tutora dels seus fills, a qui no s'ha renovat el contracte laboral després de les vacances de Nadal. Els pares lloen l'actitud i les aptituds de la professora, i critiquen durament el paper que hi ha jugat el director del col·legi, Miquel Gil. Acusen la direcció de mantenir una actitud «masclista» i «insultant», i asseguren haver rebut pressions per continuar abonant la quota voluntària mensual que estableix el centre i que ronda els 18 euros per alumne, després d'haver-se negat a continuar pagant les factures mentre no es readmeti la mestra.

Els pares també han notificat el seu malestar a l'inspector d'Educació.El director de La Salle d'Inca, Miquel Gil, va assegurar ahir que ha mirat per l'interès general del centre en no renovar la professora. «La decisió de no renovar la mestra respon a una qüestió d'ordre intern; no faré declaracions en contra d'una professora», va dir. Miquel Gil va explicar que «quan acaba un contracte el centre disposa de la possibilitat o no de renovar-lo, com ocorre en qualsevol empresa».

Sobre les queixes dels pares sobre la seva negativa a donar explicacions, Miquel Gil assegurà que «va venir un grup de mares i pretenien entrar totes alhora al despatx i els vaig dir que no podíem convertir-lo en un galliner, que elegissin una portaveu i jo hi parlaria. Uns dies després vaig convocar una reunió».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris