nubes rotas
  • Màx: 25°
  • Mín: 23°
20°

El propietari del Castell reclama la titularitat de part dels edificis

Demana la suspensió cautelar de les activitats que es fan al recinte

El propietari del Castell d'Alaró, la família Ordinas, ha presentat una demanda contra el Bisbat de Mallorca, al qual reclama la propietat dels edificis d'obra nova de la Taberneta, els estables i una sèrie de terrenys limítrofs a aquests edificis. La demanda fou presentada el passat mes de setembre i el proper dijous el jutge haurà de decidir si ordena la suspensió cautelar de les activitats que es desenvolupen al recinte, tal com demana la família Ordinas.

La família Ordinas sol·licita la suspensió cautelar de totes les activitats mentre no es resolgui la demanda interposada contra el Bisbat de Mallorca.Així les coses, el passat 17 de desembre el jutjat d'instància número 6 d'Inca va dictar un acte en el qual admetia a tràmit la demanda interposada per la família Ordinas i va fixar un judici per a dijous que ve, dia 17 de gener, en el qual es discutirà si es paralitzen o no les activitats que es duen a terme en els edificis del Castell, dels quals la família Ordinas reclama la propietat.

De manera més concreta, la família Ordinas, en el judici del proper dijous, demanarà el cessament de l'activitat del bar restaurant que acull l'edifici de la Taberneta, les activitats d'obra, la reforma, l'ampliació, el condicionament i els moviments de terres als edificis i terrenys limítrofs, com també la retirada de les someres que hi als estables del castell. Aquesta zona en la qual hi ha ubicats el bar i l'hostatgeria està gestionada pel patronat Fundació Castell d'Alaró, en la qual hi ha participació del Bisbat, del Consell i de l'Ajuntament d'Alaró. No obstant això, la família Ordinas només ha demandat el Bisbat de Mallorca, que serà qui s'haurà de personar en el judici que se celebrarà el proper dijous a Inca. La disputa entre la família Ordinas i la Fundació ja ve d'enrere, i de fet el passat estiu els propietaris del Castell ja varen demanar la suspensió de la correguda popular que puja al Castell, perquè asseguraven que envaïa la seva propietat.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris