nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 26°
26°

La plaça Mallorca es convertirà en un gran eix neuràlgic d'esbarjo

La Sala impulsa una important reforma a la zona de Cala Millor

A.BASSA. Son Servera.

La plaça Mallorca de Cala Millor esdevindrà un eix neuràlgic d'esbarjo, un punt de trobada per a infants, joves i gent gran. L'Ajuntament de Son Servera ha impulsat una ambiciosa reforma d'aquest indret amb l'objectiu de donar vida a aquesta zona costanera, ampliar l'oferta d'oci i educativa tant per als residents com per als turistes.

Aquest pla preveu una sèrie d'actuacions. La plaça Mallorca, que ara és una illa, serà ampliada per donar major seguretat. També s'hi restringirà el trànsit. El carrer que dóna entrada a Cala Millor, vora la plaça, serà d'ús exclusiu per a vianants, i s'empedrarà el tram entre la plaça i els edificis. Perquè hi hagi major fluïdesa, el carrer paral·lel, que dóna sortida, serà de doble circulació. Les obres de millora ja han començat amb la renovació dels pluvials i amb el nou asfaltatge.

A la plaça s'ubicarà un nou parc infantil, una pista d'educació viària i una pista multifuncional on es podrà practicar futbol, volei i bàsquet. A més a més, l'Ajuntament té previst posar monitors esportius i educadors de carrers perquè els escolars trobin una oferta per omplir hores extraescolars. D'altra banda, s'eliminarà l'escenari d'obra.

El batle de Son Servera, Josep Barrientos, va destacar la importància d'aquesta rehabilitació. «Volem millorar la imatge de la zona. Aquest lloc serà un punt de trobada tant per als nins com per als pares, i a més fomentarà la pràctica de l'esport entre els joves».

Barrientos afegí que «la nostra política en dos anys serà augmentar els parcs infantils i les zones esportives a tot el terme municipal. Es faran més carrils bici i volem la col·laboració dels particulars i dels hotelers per aconseguir millorar l'oferta, sobretot en temporada baixa».

Les millores estan integrades en dos projectes. La reforma de la plaça forma part del pla de desestacionalització posat en marxa pel Consistori anterior. Les obres de les pluvials i el nou asfaltatge els durà a terme l'Ajuntament.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris