nubes rotas
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
18°

El polígon torna a estar aixecat per les obres de la línia del metro

S'instal·laran col·lectors nous de pluvials per evitar les inundacions

Les màquines tornaren ahir al recinte del polígon industrial de Son Castelló per començar les obres que han de resoldre els problemes generalitzats en el sistema de recollida d'aigües pluvials que provoquen la inundació de la línia de metro, tancada per això des del setembre passat, al seu pas per aquesta zona. La intenció del Govern és que les obres estiguin acabades a finals d'abril.

A partir de la planificació efectuada per la Conselleria de Mobilitat i Ordenació del Territori, les tasques s'han començat aixecant el carrer del Gremi de Tintorers. Allà, de la mateixa manera que es farà a la via Asima des de finals de febrer, s'ha d'instal·lar un col·lector nou d'aigua de pluja per connectar-lo amb la xarxa de clavegueram del polígon. Els que hi ha ara, posats després d'haver-se modificat el projecte original, són insuficients i en gran part els causants de les greus inundacions de la línia suburbana.

A part d'aquestes dues grans actuacions, des de fa setmanes es treballa en altres obres per millorar el sistema de pluvials a les entrades de les estacions, i per instal·lar embornals en carrers auxiliars al del Gremi de Tintorers i la via Asima. Tot i la complexitat de les obres, la planificació no preveu que s'hagi de tancar al trànsit cap de les vies afectades.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris