cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
20°

Un home es precipita al torrent del Rafal a Palma mentre cercava el seu ca

La boira provocà la seva caiguda des de diversos metres, i fou rescatat per la Policia

93202

A la víctima, de mitjana edat, la trobaren en terra al curs del torrent, després d'haver-hi caigut des de tres metres d'altura.

V.V.

Els equips d'emergència es mobilitzaren ahir a mitjanit per rescatar un home que havia caigut al torrent del Rafal. La víctima cercava el seu ca, que s'havia extraviat, i la densa boira provocà l'accident. El ferit, un home de nacionalitat espanyol i de mitjana edat, havia sortit a passejar en companyia d'una dona i del seu ca,pels voltants del carrer d'Indalecio Prieto, entre el barri del Rafal i el de Son Gotleu. La boira dificultava la visió i la passejada nocturna se'ls complicà quan l'animal arrancà a córrer i el perderen de vista.

La parella començà a cridar-lo i, com que l'animal no tornava, l'home s'endinsà pels marges del torrent, que ara és sec. La boira havia escampat un mantell d'humitat i, quan l'home s'enfilà a una canonada, patinà i caigué d'esquena dins el torrent. L'altura era de devers tres metres i la víctima es copejà fortament el cap. La seva companya avisà del succés i policies locals, del Cos Nacional de Policia i el personal del 061 es dirigiren cap al torrent. Els Bombers també es mobilitzaren, però al final no va ser necessari que actuassin perquè els agents aconseguiren treure'l en llitera.

El ferit estava inconscient, havia perdut bastant de sang i, a més, no es recordava de res. Els metges de l'ambulància varen atribuir aquesta amnèsia transitòria a la forta contusió cranial que acabava de sofrir. El primer que varen fer els sanitaris va ser immobilitzar-lo, per la possibilitat que la columna vertebral estigués afectada. Alguns veïnats anaren cap al pont i seguiren el rescat, atrets per les sirenes i els llums dels cotxes de Policia. Al final, els equips d'emergència remuntaren el torrent i en cercaren un tram baix per on poguessin pujar l'home en llitera. Després de ser estabilitzat de nou a l'ambulància l'evacuaren a l'hospital de Son Llàtzer amb pronòstic greu. Els agents parlaren amb la seva companya per conèixer els detalls de l'accident.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris