nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 21°
20°

Les obres de remodelació integral de ca sa Madona comencen avui

Les actuacions costaran uns 640.000 euros i duraran un any

La reforma integral de la seu central de l'associació de la tercera edat, més coneguda com ca sa Madona, començarà avui. D'aquesta manera, es posa en marxa un dels projectes més ambiciosos de l'Ajuntament de Consell que té un pressupost aproximat d'uns 640.000 euros.

Està previst que les obres tinguin una durada d'un any, per la qual cosa l'Ajuntament ha llogat un local on ubicar els membres de l'associació de la tercera edat mentre s'executa la reforma.

Les actuacions a l'edifici de ca sa Madona consistiran a millorar l'estructura de l'edifici, que consta de planta baixa, primer pis i sostre, i a eliminar totes les barreres arquitectòniques que comporten un perill per als usuaris de la seu de la tercera edat. Per aquesta raó, el projecte de remodelació inclou la instal·lació d'un ascensor per poder accedir a les plantes superiors sense necessitat d'utilitzar les escales.

D'altra banda, l'Ajuntament també té previst arreglar el problema de la humitat a l'edifici antic, reforçar l'estructura de la casa i instal·lar un sistema de calefacció a tot l'immoble.

Amb la finalitat de millorar la distribució de la gran casa, el projecte preveu realitzar una redistribució més funcional que l'actual, per la qua cosa s'hi construiran sales més àmplies i espais convertibles amb un sistema de cortines. També es milloraran els banys, que es posaran en condicions, i es farà una cuina nova per poder cobrir totes les necessitats dels membres de l'associació de la tercera edat.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris