cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 20°
20°

L'Ajuntament té previst ampliar el cementeri amb 40 capelles més

L'obra es farà amb l'ajut del Pla d'Obres i Servies del Consell

Al llarg d'aquest 2008 començaran les obres d'ampliació del cementeri municipal de Llubí, amb la qual cosa s'arriba a la segona fase de reforma de les instal·lacions del recinte. Amb la nova ampliació hi haurà cabuda per a unes quaranta capelles més i per a més de vint nínxols.

El projecte s'inclourà dins del marc d'ajuts que atorga la Conselleria de Cooperació Local del Consell de Mallorca a través del Pla d'Obres i Serveis (POS) als municipis de l'Illa. Així, des de l'Ajuntament de Llubí es va aprovar sol·licitar per al Pla d'Obres i Serveis 2008 la segona fase d'ampliació del cementeri municipal, encara que es realitzarà en dos anys.En la primera fase d'ampliació del recinte ja es van construir més nínxols en una part del cementeri, i ara encara queda per ampliar tota la part central. El projecte té un cost de prop de 800.000 euros, que des de Cooperació Local del Consell subvencionaran en dos anys a l'Ajuntament de Llubí.

Pel que fa a l'inici de les obres, el batle del municipi, Tomàs Campaner (PP), va explicar que «encara no se sap quan començaran, ja que primer s'han d'aprovar en el Consell, cosa que no serà fins al pròxim mes de febrer o març, i després hi ha un llarg procediment burocràtic». Segons les previsions del batle, «probablement podrem començar la feina a mitjan any, segurament abans serà impossible».Quant a la decisió de destinar l'ajut del Pla d'Obres i Serveis del Consell de Mallorca a l'ampliació del cementeri, Tomàs Campaner va manifestar que «era una necessitat ampliar el recinte municipal, ja que hi havia una certa demanda».Així, l'Ajuntament de Llubí destinarà la subvenció del Pla d'Obres i Serveis que atorga el Consell Insular de Mallorca a través de la Conselleria de Cooperació Local dels propers anys 2008 i 2009 a les obres d'ampliació del cementeri municipal.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris