nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
25°

El mal temps provoca retards i cancel·lacions en el trànsit marítim

Els Bombers realitzaren diverses intervencions pel vent i la pluja

Ratxes de vent de més de 60 quilòmetres per hora, una pluja persistent i la mar agitada, caracteritzaren la jornada d'ahir a les Balears, encara que el resum final d'incidents es tancà sense conseqüències personals i amb prou danys materials. Segons dades del Centre Meteorològic de les Balears, la velocitat màxima del vent va ser ahir de 91 quilòmetres per hora al far de Capdepera, de 63 al dic de l'Oest de Palma, de 59 a l'aeroport d'Eivissa i de 50 en diversos punts costaners de Menorca, la qual cosa significa una força considerable que es percebé a l'Arxipèlag en el rang d'alerta groga.

Tot i la considerable força del vent, no hi hagué gaire incidents. A Palma, els bombers acudiren al moll comercial per controlar diverses planxes metàl·liques d'una nau que amenaçaven de caure en terra. A més, anaren a la plaça de Cort per escantellar un immoble deshabitat les runes del qual queien a la via pública, i per comprovar l'estat d'alguns arbres de diversos carrers i places.

El mal temps també provocà diversos retards i cancel·lacions en el trànsit marítim. La connexió de vaixells de mercaderies o de passatgers entre Eivissa i Formentera se suspengué a partir de les 18.00 hores, mentre que el vaixell entre Ciutadella i Alcúdia que havia d'atracar les 16.00 hores, ho va fer tres hores més tard i no efectuà el recorregut de tornada a Menorca.

L'embarcació Milenium, d'Acciona i que atraca a Palma a les 20.00 hores procedent de Barcelona, no tenia previst sortir des de la ciutat comtal fins que no remetés la maregassa.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris