nubes rotas
  • Màx: 26°
  • Mín: 26°
26°

Un home és apunyalat en el transcurs d'una baralla en un local a Son Gotleu

La víctima, de 30 anys, fou ingressat a Son Dureta amb dues ferides d'arma blanca

66808

L'agressió es va produir en un bar del passatge Pico de la Veleta, a de Son Gotleu.

V.V.

En els darrers dies tingué lloc una nova agressió a la barriada palmesana de Son Gotleu. Una discussió entre dos o més individus acabà a ganivetades a causa de les quals un jove àrab d'uns 30 anys resultà ferit de gravetat, encara que es troba fora de perill. El Grup d'Homicidis del Cos Nacional de Policia (CNP) de Palma inicià immediatament la investigació sobre l'agressió amb arma blanca patida pel jove àrab, d'uns trenta anys, per tal d'aclarir els fets. La víctima va sofrir dues punyalades al tors i hagué de ser evacuada a Son Dureta en ambulància, encara que es troba fora de perill.

L'esdeveniment va ocórrer poc abans de les 00.00 hores del diumenge, en un establiment ubicat al passatge Pico de la Veleta, un petit carrer paral·lel a Indalecio Prieto, amb entrada per Santa Florentina i sense sortida per a vehicles.

El ferit va mantenir una discussió amb un o diversos individus i va rebre dues punyalades. Instants després es personaren al lloc efectius del Cos Nacional de Policia així com diverses ambulàncies del 061. El personal d'una UVI va estabilitzar l'home i després va realitzar el trasllat a Son Dureta.Efectius del Grup d'Homicidis es van fer càrrec de la investigació per tal d'aclarir com i per què havien ocorregut els fets al local. Ahir no s'havia realitzat encara cap detenció, però avui continuaran les gestions sobre aquest tema.

Veïns de la zona declararen sobre els fets, i van explicar que aquest bar «sol obrir a partir de les sis de la tarda, perquè durant el dia no el solem veure obert i, a la nit s'hi reuneix bastant de gent per allà».Un home que resideix a aquesta polèmica barriada des de fa anys també va destacar: «No és la primera vegada que hi ha incidents aquí i des de fa uns dos o tres anys la situació ha empitjorat. Les baralles i discussions es produeixen amb freqüència per les nits entre les persones que van a aquest local i a molts altres d'aquesta zona».

El responsable d'un locutori veí va indicar que «van començar a arribar policies i ambulàncies i es va formar una mica d'enrenou, però jo tenia el local ple de clients i no vaig poder sortir a veure què havia passat».Molts dels veïns també tenien constància que hi havia hagut una agressió, encara que desconeixien que el fet hagués acabat a punyalades.

Quant al jove apunyalat, va ingressar a Son Dureta al voltant de la una i mitja de la matinada i va ser atès d'urgència pels sanitaris. Fonts sanitàries van informar ahir que la víctima presentava dues punyalades quan va ingressar però en el moment actual es troba estable i fora de perill.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris