cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
23°

La junta de portaveus de la Sala no s'ha reunit en els darrers sis mesos

Així ho han denunciat els grups PSM+Esquerra+Verds i ALM

La coalició PSM+Esquerra+Verds i ALM-UM ha denunciat que la junta de portaveus de l'Ajuntament de Manacor no s'ha reunit en els darrers sis mesos.

Des d'aquestes formacions es critica que, des que es formalitzà el nou govern municipal arran de les eleccions de maig de l'any passat, el batle, Antoni Pastor, no ha convocat en cap ocasió la junta de portaveus de l'Ajuntament.

Segons el portaveu de la coalició nacionalista, Sebastià Gayà, aquesta és una mostra més «del menyspreu de Pastor i del PP cap als grups de l'oposició, un fet que demostra que al batle li importa molt poc, o gens ni mica, el que opinam els partits que representam una part molt significativa de la població en relació amb temes de certa importància per al municipi».

Per la seva banda, la líder d'ALM-UM, Catalina Julve, atribueix aquesta situació al fet que «el batle no convoca la junta de portaveus perquè l'Ajuntament està paralitzat i no hi ha activitat». Julve recorda que «durant el mandat passat, quan el PP governava amb majoria en totes les institucions, Pastor convocava la junta de portaveus per informar de projectes; ara, que estan fora del Govern balear i del Consell, poques coses és necessari exposar».

A més, Gayà assenyala que «la junta de portaveus s'hauria de reunir per tractar de problemàtiques de cert abast, perquè hi ha problemes que necessiten el punt de vista de tots per solucionar-los». I en posa com a exemple el problema que ocasionen el renou i la marxa nocturna al centre de Manacor».En aquest mateix sentit es va pronunciar Julve, per afirmar que «la junta hauria d'apostar pel diàleg i pel consens en problemàtiques com la que hi ha amb la Policia Local, o amb els llocs de feina a l'Ajuntament; o perquè se'ns expliqui per què s'ha acomiadat la cap de personal; o l'etern tema dels camins públics».

Amb tot, tant els grups municipals d'ALM-UM com el PSM+Esquerra+Verds exigeixen que la junta de portaveus de la Sala sigui convocada amb certa periodicitat, per poder tractar i debatre temes d'importància per a a tot el municipi.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris