nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
12°

Grande vol reclassificar els terrenys dels Pagos per fer el centre geriàtric

Aquest és un dels tres projectes a la finca adquirida per l'empresari

L'empresari mallorquí Vicenç Grande ha sol·licitat a l'Ajuntament de Sant Joan la reclassificació dels terrenys de la finca dels Pagos que formen part del municipi de Sant Joan, per tal de construir-hi un dels tres projectes que tenia previst dur a terme a la finca que adquirí fa alguns mesos per 10 milions d'euros.

Aquest tema va ser tractat en el darrer ple de l'Ajuntament de Sant Joan i l'empresari Vicenç Grande demanava la reclassificació dels terrenys de la finca que formen part del terme de Sant Joan. El ple de l'Ajuntament, però, va decidir enviar aquesta sol·licitud directament al Consell de Mallorca que serà qui haurà de decidir sobre aquest assumpte.

Cal recordar que tal com ja va avançar Diari de Balears el passat mes de setembre, l'empresari mallorquí projecta construir en aquesta finca el primer camp de golf del Pla de Mallorca, projecte que ja ha rebut alguns detractors. El tercer projecte en discòrdia i que qualificaven com a més factible des de l'Ajuntament de Porreres és el que fa referència a la conversió de les cases de la possessió en un hotel rural, els tres projectes presentats tenen un valor de l'entorn dels 36, 24 i 12 milions d'euros respectivament.

Ara per a la construcció del centre geriàtric, Binipuntiró, l'empresa de Grande que s'encarrega d'aquests projectes ha sol·licitat fer aquesta residència en els terrenys santjoaners, per això li cal la reclassificació dels terrenys rústics.

En aquesta finca, s'hi construeix un parc fotovoltaic de 60.000 metres quadrats i que s'ha de convertir en el més gran de les Illes. Ara les següents decisions a prendre sobre els diferents projectes que s'han de fer a la possessió situada entre Porreres i Sant Joan i molt pròxima al nucli urbà de Vilafranca queda en mans del Consell de Mallorca. Serà aquesta institució qui haurà de decidir sobre la construcció del primer camp de golf del Pla de Mallorca i la construcció d'aquest centre geriàtric en els terrenys rústics i que encara avui estan dedicats a l'agricultura. El camp de golf de Porreres i el centre geriàtric de Sant Joan són a la taula del Consell.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris