algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
11°

Els simpatitzants del PSM deixen el partit per fer costat a Morro (ISIB)

«Alorda i Rodríguez s'estimen més un regidor que l'agrupació»

Després de la reunió de la coalició PSOE-ISIB mantinguda dimecres passat a la nit, els simpatitzants del PSM decidiren abandonar l'agrupació nacionalista i donar el seu suport al candidat de la coalició, Bartomeu Morro. D'aquesta manera, a partir d'ara, els simpatitzants al PSM estaran representats per ISIB.

El portaveu de la coalició, Bartomeu Morro, va explicar ahir que «el grup del PSM prefereix defensar un regidor, Josep Lluís Toledo, abans que tota una agrupació formada per gent que portam defensant més de vint anys, ajudant i representant el PSM, malgrat no estar afiliats. Antoni Alorda i Antoni Rodríguez prefereixen un regidor que tota una agrupació».

Encara que actualment han sortit a llum les desavinences amb el regidor del PSM, Josep Lluís Toledo, des de la coalició asseguren que ja fa temps que hi havia problemes. Així, expliquen que «durant els últims mesos Toledo ha romput la disciplina de vot actuant al costat del PP i presentant mocions per sol·licitar informació de temes que, com a regidor de l'equip de Govern tenia al seu abast». Un altre fet que va provocar la indignació dels membres de la coalició va ser el comunicat fet públic pel PSM de no donar suport a la Batlia de Bartomeu Morro «que no compliria l'acord del pacte de govern signat amb UM i EU-EV en el qual el nostre candidat Bartomeu Morro ha d'assumir la batlia durant l'últim any de legislatura», segons varen explicar des de la coalició.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris