nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
14°

Nadal proposa a la resta una direcció de consens i amb ell presidint UM

Els tres sectors reprenen de nit les negociacions després de 10 dies

El portaveu a Palma i únic dirigent que s'ha postulat públicament per presidir Unió Mallorquina, Miquel Nadal, proposà ahir als representants dels altres dos sectors que es trencàs la dinàmica d'establir quotes a l'Executiva i s'optàs per incloure la gent més representativa del partit. Segons fonts properes al regidor, Nadal continua aspirant a ser el nou president d'UM, amb els líders dels altres dos sectors, Miquel Ferrer, Guillem Ginard i Miquel Àngel Grimalt, ocupant la secretaria general i les vicepresidències.

La proposta de Nadal es posà sobre la taula en la reunió feta ahir a la seu d'UM a Palma entre els líders dels tres sectors que opten a dirigir el partit, que reprengueren així formalment unes negociacions aturades des de feia més d'una setmana i mitja. La trobada s'inicià a les 21.00 hores i en tancar l'edició d'aquest diari encara no havia acabat. El plantejament del de Palma passava perquè cada un dels tres sectors designàs un dels membres de la nova direcció i la resta "com a mínim vuit si es manté el mateix número que fins ara" fossin consensuats entre tots.

A la reunió acudiren representants dels tres sectors que aspiren a dirigir el partit després del congrés de dia 15. A més de Nadal, també es va poder veure entrar el batle d'Alcúdia, Miquel Ferrer, acompanyat del diputat, Josep Melià, ambdos caps visibles dels «excrítics». També arribà a la seu el conseller de Medi Ambient, Miquel Àngel Grimalt, que encapçala la «tercera via» amb el batle de Campos, Guillem Ginard, que s'incorporà més tard. No hi era, en canvi, l'encara presidenta del partit, Maria Antònia Munar, que s'ha mantingut al marge de les negociacions. Unes negociacions que, com a molt, es podrien allargar fins dimecres, darrer dia per presentar les candidatures al congrés.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris