algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:
15°

El jutge del cas Llampec acusa els Hore i Alexandre Feliu de defraudar 22 milions

La defensa del matrimoni presentarà un recurs d'apel·lació a l'Audiència de Palma

El jutge instructor de l'operació Llampec, Antoni Garcías, considera que Marta Mónica Ocampo; el seu marit, Christian Hore; i el misser que durant un temps representà aquest matrimoni britànic a Palma, Alexandre Feliu, són responsables d'un presumpte frau a les arques públiques de 21.979.994 .Segons els càlculs del jutge Garcías, si els tres imputats en aquesta peça de l'operació Llampec fossin finalment condemnats, haurien de pagar gairebé 44 milions d'euros cada un en concepte de multes, recàrrecs i interessos.

Amb aquesta decisió, el compte bancari que la cònjuge de Hore té bloquejat amb gairebé 30 milions d'euros continuarà, de moment, en mans de l'autoritat judicial.

La defensa del matrimoni multimilionari britànic assegurà ahir que aquest mateix divendres presentarà un recurs d'apel·lació a l'Audiència Provincial de Palma, perquè està en desacord amb l'argumentació judicial. El jutge Garcías basa la seva «consideració» en el fet que ella resideix a l'Estat espanyol, extrem que el misser de la defensa dels Hore insisteix a desmentir des del primer dia.

Segons fonts internes del cas, pel jutge instructor de l'operació Llampec, la residència a Barcelona d'un germà d'Ocampo, i un jeep Cherokee a nom seu, entre altres, certificarien que la multimilionària té el seu «centre d'interessos» a l'Estat espanyol i no a la Gran Bretanya, tal com intenta acreditar la defensa del matrimoni. L'advocat del misser Alexandre Feliu "oncle de Miquel Feliu, en llibertat sota fiança de mig milio d'euros" no féu ahir cap valoració del tema.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris