muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
11°

El temporal torna a provocar la suspensió de trajectes marítims

A Formentera fa dos dies que no hi arriben les naus de mercaderies

El port de Maó es pogué obrir ahir al trànsit marítim, encara que nombrosos vaixells hagueren de suspendre els seus trajectes entre les Illes i amb la Península a causa del mal temps que ahir es tornà a patir a la mar.Segons informà l'Autoritat Portuària de les Balears, tots els ports s'havien obert, però nombrosos vaixells amb destinació a Palma, Alcúdia, Eivissa i Formentera hagueren d'anul·lar els seus trajectes.Per illes, a Menorca el trànsit marítim es reprengué ahir a les 7.00 hores al port de Maó, després d'haver estat tancat dos dies pel fort temporal de vent.

A Palma, el vaixell Mercedes del Mar, de la companyia Iscomar, procedent de València, hagué de suspendre la seva entrada a la capital balear, que s'havia previst per a les set del matí.Aquest mateix vaixell també anul·là a les 14.00 hores la seva sortida des d'Eivissa cap a Dénia, a València, i quedà amarrat al port de l'illa pitïusa, segons indicà l'Autoritat Portuària.

El Carmen del Mar tenia prevista la seva sortida amb destinació a València, en lloc del port de Dénia, a les 14.00 hores.En aquesta illa, l'Arlequí Vermell i el Nixe, de Baleària, també cancel·laren les seves sortides previstes a les 7.00 i les 7.30 hores, respectivament, amb destinació al port de la Savina de Formentera.

Posteriorment, també cancel·laren les sortides previstes per a les 11.00 i les 12.00 hores. A la petita de les Pitiüses se suspengué així mateix la sortida del Formentera Jet de Transmapi a les 7.30 hores amb destinació a Eivissa, pel mal estat de la mar.

Formentera és una de les illes que es veuen més afectades pel temporal, ja que des de fa dos dies cap vaixell de mercaderies no ha pogut entrar al port de la Savina.S'ha de recordar que tots els establiments i la gent que resideix en aquests illa depenen de les mercaderies que es transporten per via marítima, per la qual cosa aquest temporal està afectant a tots els fomenterencs. Totes les autoritats esperen que el temporal es calmi i que els trajectes marítims puguin recuperar la normalitat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris