nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

Bartomeu Vicens recorda que ell no votà l'adjudicació de Can Domenge

Els missers de Núñez queden sorpresos en sentir la declaració del portaveu d'UM al Parlament


El portaveu d'UM al Parlament, Bartomeu Vicens, comparegué ahir durant dues hores com a imputat davant el jutge instructor 12, Àlvaro Latorre, i el fiscal Anticorrupció, Joan Carrau, i assegurà que ell no votà res en el ple del Consell de Mallorca en el qual es decidí l'adjudicació del projecte urbanístic de Can Domenge. Vicens respongué totes les preguntes i recordà que aleshores ell era sols un conseller de caràcter executiu, no electe, i que, per tant, no tenia dret a votar en aquestes decisions.

Segons testimonis del cas, la resposta de Vicens sorprengué els missers de Josep Lluís Núñez, que presumiblement havien demanat la seva imputació pensant que ell havia avalat el projecte de Can Domenge, igual que els 16 consellers del PP i els 4 d'UM que aprovaren l'adjudicació dels solars. El jutge Latorre investiga delictes de prevaricació, malversació de cabals públics i revelació de secret oficial en una a causa que s'obrí amb una querella de l'empresari Josep Lluís Núñez i Navarro.

L'expresident del Barça denuncia tractes de favor cap a Sacresa i Ferratur en l'adjudicació del projecte urbanístic de Can Domenge, pel qual l'empresari català estava disposat a pagar el doble del que oferia l'empresa guanyadora. L'interrogatori cap a Vicens girà també al voltant del preu del solar i del termini de només 15 dies que el CIM donà per a la presentació de projectes. Vicens explicà que ell n'havia sol·licitat una ampliació, però que tampoc aquesta decisió era competència seva. Per justificar l'adjudicació a una oferta més baixa, Vicens digué, primer, que se cercava un projecte atractiu per al turisme, no el més rendible. I en segon terme, que allò important era poder construir habitatges assequibles.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris