muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
14°

Veïns del Camp Redó increpen Gómez en el ple per la futura reforma del barri

El regidor promet a les famílies que podran accedir a pisos més grans a preu d'habitatge protegit

El futur del Camp Redó encengué ahir, de nou, els ànims d'alguns propietaris i veïns d'aquest barri de Palma. A mitjan ple municipal els al·ludits s'alçaren de la sala i amb to crispat interromperen les explicacions del regidor d'Habitatge, José Manuel Gómez, que acusaren, amb crits, de «mentider».

La compareixença del regidor, a petició del PP, no convencé certs membres de l'Associació del Camp Redó, i les diferències s'accentuaren i evidenciaren en el moment que el responsablemunicipal detallava els contactes que el Consistori havia mantingut amb els residents per informar-los sobre el projecte de rehabilitació que es vol executar en aquest nucli. Moments abans de la disputa, la presidenta de la Fepae, Soledad Sarabia, i la vicepresidenta d'aquesta associació de veïns, Mercedes Martínez, insistiren en la necessitat d'esbucar tot el barri i refer-lo de nou.

La regidora popular Lourdes Bosch plantejà diverses qüestions sobre l'estudi que té en marxa l'Ajuntament. Així, qüestionà de quina manera ampliarà Cort els habitatges de la zona, que ara oscil·len entre 29 i 75 m2, i com es construiran més equipaments «si no es pensa canviar la fisonomia del barri». Sobre aquest punt, el regidor manifestà que les famílies que ho desitgin podran accedir a pisos més grans pagant la diferència de superfície a preu d'habitatge protegit.

Segons Gómez, a la zona hi ha 32 immobles de 75 m2 de superfície, 376 de 50 metres i 160 de 29 metres. Afegí que l'Ajuntament treballa des del juliol amb el projecte de reforma integral que garantirà uns edificis «completament nous», adaptats a la normativa sobre energia, barreres arquitectòniques i renous. A més, Gómez assegurà que el barri tindrà locals comercials i equipaments que el dinamitzaran. Amb tot, la regidora popular posà en dubte que es pugui tirar endavant aquest projecte, que mantindrà el nombre d'habitatges. «Els menors de 30 metres quadrats dubt que compleixin la normativa», expressà.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris