algo de nubes
  • Màx: 12°
  • Mín:

Productes artesans i de matances, principal reclam de la Fira de Tardor

El fred no impedí que centenars de persones visitassin el poble

M.RAMIS. Sa Pobla.

L'artesania popular típica de les Illes Balears i els productes de matances van centrar l'atenció de molts dels visitants i ciutadans de sa Pobla durant la jornada d'ahir, en què se celebrava la Fira de Tardor del municipi.

Les paradetes oferien a provar els seus productes a tots els que passaven per allà, i molts dels visitants no van dubtar alhora de comprar les diferents varietats de les matances, que a moltes llars realitzen aquest mes, com llonganisses, botifarrons o varia negra. A més, a la plaça del municipi hi havia diferents estants amb mostra i venda de productes artesans d'arreu de les Illes. No faltaven les ximbombes de sa Pobla ni els brodats de punt mallorquí.

El fred que feia ahir i el plovisqueig constant no van impedir que centenars de visitants s'apropassin fins a sa Pobla per passejar per les paradetes de la Fira de Tardor i aprofitar per comprar entre la diversitat de productes que s'oferien.

Així, a les zones habilitades per l'Ajuntament s'hi podien trobar una gran varietat de productes propis de les Illes Balears, i no sols gastronòmics. A més de sobrassades i llonganisses, olives o formatges de tota casta, i arròs pobler, la maquinària agrícola, les flors o els animals també van ser presents a la cita anual.

La plaça del municipi es va convertir ahir en un mostrador d'artesania, paradís pels amants dels productes populars, i en la millor plataforma per donar a conèixer al visitant forà alguns dels productes artesanals més típics i arrelats a les Illes Balears.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris