algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Govern i Ajuntament assumeixen el compromís d'ampliar l'escola

Els pares i els professors havien reivindicat més espai al centre

J.S. Algaida.

El Govern, mitjançant la Direcció General de Planificació i Centres de la Conselleria d'Educació i Cultura, s'ha compromès a redactar en els propers mesos un projecte per a la redistribució i l'ampliació del centre escolar Pare Bartomeu Pou d'Algaida, comptant amb la col·laboració i participació dels mestres, pares i mares i l'Ajuntament d'Algaida.

Fa uns mesos, l'Associació de Mares i Pares del col·legi públic Pare Bartomeu Pou va presentar un miler de signatures per reclamar la millora i l'ampliació de les instal·lacions actuals, com també la possibilitat de construir un centre d'educació secundària al municipi.

Ara, aquest mateix mes la directora de l'escola, la presidenta de l'Ampa i el batle del municipi, Francesc Miralles, es reuniren amb el director general de Planificació i Centres, Miquel Martorell, i la cap de Serveis de Centres, Margalida Moll, per tal d'analitzar la situació del col·legi i exposar-los la problemàtica que pateix.

En l'actualitat cada curs, de primer fins a sisè de primària inclou dues línies, fet que suposa un augment important del nombre d'alumnes respecte del que estava destinat inicialment al col·legi. Així, hi manquen instal·lacions per a l'aula d'informàtica o la sala de professors.

Aquesta mateixa setmana, els tècnics de la Conselleria visitaran el centre per tal de conèixer les seves mancances de primera mà, i poder iniciar tan aviat com sigui possible la redacció d'un projecte per aconseguir que els docents puguin desenvolupar la seva feina amb un mínim de condicions. En aquest procés de redistribució i ampliació hi participaran de manera activa els mestres, els pares i mares i l'Ajuntament, ja que són ells els qui coneixen de més a prop la realitat i les mancances de l'escola.

Així, tant el Consistori com el Govern mateix, esperen poder posar en marxa la redacció del projecte l'any per poder enllestir les obres com més aviat millor.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris