nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
18°

L'espai real del comerç al palau de congressos serà només de 800 m2

El projecte d'execució final en preveia 1.800 per un error de càlcul

El palau de congressos de Palma tindrà un total de 10 locals comercials, que junts no arribaran als 800 metres quadrats de superfície. Aquesta dada contradiu la que apareixia en el projecte d'execució final presentat el novembre de l'any passat, en què es fixaven 1.846 metres quadrats d'explotació d'àrea de comerços.

Els tècnics atribueixen aquesta diferència que en una primera contabilització es van tenir en compte els bars i restaurants del palau i el centre d'Spa que pertany a l'hotel, segons explica el nou gerent de la societat palau de congressos de Palma, S.A., Mateu Crespí. «Aquesta és l'única explicació que hem trobat a aquesta minva dels metres, que no és a causa de cap modificació del projecte», afegeix.

Reaccions

La Patronal del Petit i Mitjà Comerç de Mallorca, Pimeco, denuncià l'impacte negatiu que provocaria sobre el comerç urbà la creació d'un centre comercial dins les instal·lacions del palau. Alertant que els visitants no entrarien dins la ciutat. Crespí detallà les xifres reals al president de la patronal, Pere Ferrer, en una reunió mantinguda dijous. Des de l'associació de comerciants celebraren no es creï una gran superfície.

Cal recordar que en el projecte inicial del palau la zona comercial era de 446 metres quadrats. Mentre que en el d'execució final passaren a ser 1.846 metres quadrats. En aquell moment, es justificà l'ampliació per motius de rendibilitat del projecte.

Crespí assenyalà que en realitat són 10 els locals comercials, vuit d'ells en el primer cos de l'hotel. Un d'ells de 100 metres quadrats i la resta de 50 metres quadrats, fins a sumar prop de 450. Els altres dos locals estaran dins l'ampliació de l'hotel amb 160 i 120 metres quadrats cadascun. En conjunt uns 720 metres quadrats.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris