nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
14°

Ple institucional, social i empresarial per celebrar 30 anys de patronal i homenatjar José M. Cuevas

Díaz fa una crida a la unitat, al diàleg social i la independència dels empresaris

El 13 de desembre farà 30 anys de l'aprovació dels estatuts de la Confederació d'Associacions Empresarials de Balears, Caeb. «Una peça fonamental per la vertebració de la vida econòmica de les nostres Illes», assegurà el seu president, Josep Oliver, durant el primer dels actes de commemoració d'aquest aniversari. Gerardo Díaz i José María Cuevas, president i expresident de la CEOE -Confederació Espanyola d'Organitzacions Empresarials- respectivament, van ser els convidats d'honor d'aquest primer acte, al qual assistí una nombrosa representació dels sectors econòmics i socials de les Balears.

L'esdeveniment va ser també un homenatge a Cuevas. Oliver digué d'ell que «és un home que enarborà la bandera del diàleg». En aquest sentit, recordà una de les recomanacions de l'expresident: «Negociau sempre que la negociació torni impossible, continuau negociant». Per la seva banda, Díaz aprofità per fer una crida a la unitat, a la independència, al diàleg social i a la feina en equip dels empresaris. Pocs es perderen el dinar oferit per Caeb. El president del Govern, Francesc Antich; la presidenta del Consell de Mallorca, Francina Armengol; la batlessa de Palma, Aina Calvo, i els consellers d'Economia i Presidència, Carles Manera i Albert Moragues, entre d'altres, foren alguns dels representants institucionals. La presidenta del Parlament, Maria Antònia Munar, hi excusà la seva presència.

Gairebé tots els màxims representants de les associacions integrades a la Confederació també hi assistiren, com Gabriel Oliver, dels promotors; Sebastià Pastor, dels constructors; Bartomeu Servera, de comerç; i Antoni Horrach, dels hotelers. Els secretaris generals dels sindicats majoritaris, CCOO i UGT, Josep Benedicto i Lorenzo Bravo, tampoc no hi faltaren. Ni altres personalitats del món de la comunicació, com Pere A. Serra, president-editor del Grup Serra; de la banca, el president de Sa Nostra, Fernando Alzamora; de l'ensenyament, la rectora de la UIB, Montserrat Casas; i de l'economia ,amb Alexandre Forcades, del Cercle.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris