algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:
14°

Els membres del Consell Consultiu demanen un edifici «emblemàtic»

Es reuneixen amb Antich i li recorden que és hora de fer reformes

Els membres del Consell Consultiu de Balears es reuniren ahir amb el president del Govern, Francesc Antich, i li recordaren l'actual situació provisional de la seu del Consell. Els membres del Consultiu pressionaren Antich perquè comenci a engegar algunes reformes de l'òrgan consultiu, entre les quals l'establiment com a seu d'un edifici «prou emblemàtic», com el que tenen gairebé tots els consells consultius de les diferents comunitats autònomes.El president del Consell en funcions, Rafael Perera, qualificà l'actual situació de «precària», ja que el Consultiu es reuneix en uns pisos llogats sense prou recursos, ni humans ni materials, assegurà.

Perera comentà que fa un temps es començà a gestionar el trasllat a l'històric edifici de Can Fàbregas (carrer Convent de Sant Francesc) , que acabà descartant-se perquè l'empresa adjudicatària considerà que el preu de les obres de reforma s'estava disparant i no els resultaria rendible. El president en funcions del Consell insistí en la necessitat de disposar d'un edifici emblemàtic reformat «perquè la ciutadania percebi la importància i el prestigi» de la tasca d'assessorament al Govern i a d'altres institucions de les Illes.

En la reunió amb el president del Govern, els membres del Consell plantejaren altres reformes que també comencen a ser urgents, com el relleu dels membres als quals se'ls ha exhaurit el mandat i la possible ampliació del nombre de consellers "de set a deu" prevista per les reformes legals que permet fer el nou estatut de les Illes. Segons assegurà Perera, el president Antich no només atengué amb cordialitat les peticions dels membres del Consell Consultiu, sinó que també es comprometé a estudiar les propostes i treballar-hi a fons.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris