algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Els usuaris de la piscina exigeixen la reparació urgent de la coberta

El temporal destrossà el sostre i això provoca que passin fred

Els desperfectes ocasionats a la coberta de la piscina a causa del temporal que va fuetejar Mallorca el passat 4 d'octubre, encara no han estat reparats. Després del desastre, l'Ajuntament de Porreres va procedir a la col·locació d'una lona per evitar l'entrada de pluja i protegir les instal·lacions del mal temps i del vent. Un mes i mig més tard, tot continua igual. Usuaris de la piscina han manifestat a aquest diari el seu malestar davant de la situació, sobretot pel que fa a pares i mares. I és que els seus nins petits pateixen fred davant de l'arribada sobtada de l'hivern, ja que l'aire fresc passa per la lona.

Alguns usuaris han apuntat que, a causa d'aquests fets, «hi ha molta gent que es dóna de baixa de la piscina» i la majoria «no renovarà la matrícula a causa del fred i sobretot fins que no se solucioni el tema de la coberta». «La piscina està en males condicions i encara que s'esforcin a escalfar l'aigua, es refrigera de seguida a causa del fred», han denunciat. Des de l'Ajuntament, el regidor Damià Nicolau ha reconegut la mala situació en la qual es troba la piscina. «Fa fred i entenc les queixes dels usuaris». El regidor, però, també va sortir al pas de les crítiques apuntant que «des del primer moment vàrem avisar l'empresa que va construir la piscina per tal que reparàs la coberta. Amb tot això, estam fent les gestions necessàries perquè el problema se solucioni com més aviat millor».

Demanat pel retard en l'esmena dels desperfectes, Nicolau va manifestar que «fem tot el que està a les nostres mans, ara bé, l'empresa que va construir la piscina ens posposa la data de reparació i entenem que poden estar pendents de l'empresa que va elaborar la coberta». Així les coses, s'espera que sigui dins la setmana que ve quan s'arreglin les deficiències de la coberta, si no hi ha res de nou. Des de l'equip de govern de la Sala s'espera tornar a la normalitat com més aviat millor i reemprendre el servei de qualitat que fins ara s'ha ofert al complex esportiu de ses Forques.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris