muy nuboso
  • Màx: 12°
  • Mín:

Salut nomena els nous director assistencial i gerent de Son Dureta

Els nomenaments corresponen al nou organigrama de l'hospital

El Servei de Salut continua la renovació de l'organigrama de direcció de l'hospital de referència de la Comunitat, amb el nomenament de Lucio Pallarés com a director assistencial i Josep Maria Giménez Pérez com a gerent operatiu del centre. Ambdós nomenaments s'uneixen al del director general de l'hospital, Joan Serra Devecchi, com a màxim responsable del centre. El director assistencial, Lucio Pallarés, serà el responsable dels serveis i processos assistencials, desenvolupant procediments i criteris d'actuació, com també de l'organització dels recursos per assegurar una assistència, docència i recerca de qualitat.

Per la seva banda, el gerent operatiu, Josep Maria Giménez, serà el responsable de gestionar els recursos materials, estructurals i financers necessaris perquè l'hospital pugui desenvolupar la seva activitat i assolir els objectius amb eficàcia. Lucio Pallarés va néixer a Barcelona el 1960, i és doctor en Medicina i Cirurgia per la Universitat Central de Barcelona, i especialista en Medicina Interna per l'Hospital Clínic i Provincial de Barcelona. Des de 1992 és metge adjunt del servei de medicina interna de Son Dureta i responsable de la unitat de malalties autoimmunes sistèmiques. Des de 2003, era el subdirectori mèdic de l'hospital.

Quant al nou gerent operatiu de l'hospital, Josep Maria Giménez, va néixer a Barcelona el 1965. Llicenciat en Farmàcia per la Universitat de Barcelona i Màster en Administració i Direcció d'Empreses per ESADE. Inicià la seva trajectòria professional com a consultor d'organització a l'empresa ICSA fins que féu el salt a l'Hospital Clínic de Barcelona, on ocupà el càrrec de cap de gestió econòmica i administrativa de l'Institut Clínic de Malalties Cardiovasculars. També és professor a la Universitat de les Illes Balears, a la Fundació EMI i a la Universitat San Antonio de Múrcia. Pròximament es completarà l'organigrama de l'equip directiu de l'hospital.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris