algo de nubes
  • Màx: 12°
  • Mín:

La reivindicada remodelació del poliesportiu costarà 1'9 milions

Aquest projecte preveu climatitzar la piscina i noves instal·lacions

Els veïns de Son Servera reclamen des de fa anys una millora de les instal·lacions esportives del terme, i molt especialment la construcció d'una piscina coberta. Per tal de fer front a aquesta demanda i donar resposta a un dèficit històric, l'Ajuntament impulsa ara una remodelació del poliesportiu des Pinaró. Es tracta d'un projecte ambiciós que puja a 1'9 milions d'euros, i que s'ha inclòs en el Pla d'Obres i Serveis del Consell de Mallorca.

L'actuació preveu una reforma importat del poliesportiu, que amb el pas del temps ha quedat una mica obsolet. Així ho explicava el batle de Son Servera, Josep Barrientos. «Hem inclòs aquest projecte dins el POS perquè els veïns es mereixen unes bones instal·lacions esportives, que ara no tenen. Són molts el que durant l'hivern s'han de desplaçar a Capdepera o a Manacor per practicar la natació. Ara amb aquesta reforma guanyaran en qualitat de vida, ja que es climatitzarà la piscina i no hauran d'anar fora poble».

Així, el projecte inclou la construcció de dues piscines, una de destinada als més petits i una altra d'exterior per als mesos d'estiu. A més, es durà a terme la climatizació de la piscina ja existent. D'altra banda, s'ampliaran les instal·lacions. Concretament, s'instal·laran dues pistes de pàdel i un gimnàs nou. L'actuació també comprèn la remodelació dels vestidors.

«És un projecte important que, una vegada acabat, deixarà unes instal·lacions de pinyol vermell. La idea és començar a principis de l'any que ve», finalitzà el batle.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris