algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
13°

Nadal es reunirà amb Ferrer per desbloquejar les negociacions d'UM

El de Palma també visitarà la zona nord en la seva gira de candidat

El portaveu d'Unió Mallorquina a Palma, Miquel Nadal, farà parada a la zona nord de l'Illa la propera setmana en la gira que fa per la Part Forana per explicar les seves propostes com a candidat a la presidència del partit. Abans, intentarà reunir-se amb el representant del sector més nacionalista de la formació, el batle d'Alcúdia, Miquel Ferrer, per desbloquejar les negociacions per formar una candidatura unitària, que ara estan encallades.

«El futur d'UM passa per un consens molt ampli, en el qual haurem d'integrar Miquel Ferrer», assegurà ahir el regidor de Palma. «Hi som tots, Miquel Ferrer, Guillem Ginard, Miquel Àngel Grimalt i jo mateix, per un consens, per una llista única, i estam treballant per presentar aquesta llista» abans del 5 de desembre, reiterà el candidat, qui advertí que seran els militants i compromissaris els que acabaran decidint qui ha de presidir el partit. El cas és, però, que ja fa més d'una setmana que els tres sectors que aspiren a la presidència no mantenen cap reunió per negociar la candidatura única.

Amb tot, el dirigent d'UM a Palma reiterà el seu convenciment que s'arribarà al congrés amb una candidatura unitària. I preguntat sobre la reunió de dijous entre el batle d'Alcúdia i la presidenta del partit, Maria Antònia Munar, afirmà que «Miquel Ferrer és un valor molt important per a Unió Mallorquina, como també ho és Guillem Ginard, Miquel Àngel Grimalt i moltes altres persones més que hi ha al partit». Nadal afegí després altres noms com el de Rafael Gili. Així mateix, Nadal confirmà que en la nova direcció del partit que surti del congrés del 15 de desembre la figura del secretari general tindrà «un pes més important», com ja avançà ahir aquest diari. A més, apuntà la possibilitat que es creïn vicepresidències i s'incrementin els membres del consell polític.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris