algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:
17°

«El sospitós de matar la nostra mare, Àngeles Arroyo, és un psicòpata»

Declaracions de les filles de la dona que desaparegué fa 11 anys

Les dues filles d'Àngeles Arroyo, la dona que es creu que va ser assassinada a finals del 1996 a Palma, diuen en una entrevista concedida a aquest diari que «l'home que va ser acusat de matar la nostra mare és un psicòpata». Antonio S., l'al·ludit, va ser detingut el 1997 i va estar un temps a la presó, per després sortir en llibertat sense càrrecs, sobretot perquè no es va trobar, ni s'ha trobat, el cadàver. En els darrers dies el CNP i la Guàrdia Civil han dut a terme una sèrie de diligències relacionades amb la desaparició de Margalida Bestard a l'Arenal. Per part de la Guàrdia Civil ha pres declaració a un centenar de persones i s'han fet esbrinaments sobre tres en concret.

Una d'elles és Antonio S., diligències en les quals col·labora de manera molt activa el Grup d'Homicidis del CNP. L'home resideix en un dels pisos de Margalida Bestard i el dia que va desaparèixer va ser vist amb ella. Quan se li ha preguntat per Àngeles Arroyo, Antonio S. ha tractat de defensar-se contraatacant, és a dir, implicant la dona en assumptes tèrbols i assegurant que ell no va tenir res a veure amb el cas. Les dues filles d'Àngeles, de 38 i 45 anys, recorden que la seva mare tenia una hamburgueseria, un local de futbolins i un magatzem a Cala Major. «La seva desaparició -afegeixen- hagué d'ocórrer el sis de novembre del 1996. Antonio S. feia uns mesos que havia llogat un local a la mateixa zona on venia souvenirs. Un veí va dir que a les nou del matí va veure la nostra mare entrar al seu local i des de llavors ja no se l'ha vista més». Sobre els motius de la visita, les dues filles expliquen que «creiem que va ser perquè una jardinera de la nostra mare va aparèixer destrossada. Ella, que tenia molt caràcter, va creure que l'autor de les destrosses era Antonio, va dir que anava a assabentar-se'n i la van veure entrar al seu local».

La desaparició d'Àngeles Arroyo no va ser denunciada per una de les seves filles fins i tot una setmana després, ja que quan varen ocórrer els fets ella era a Eivissa i no havia tingut contactes amb la seva mare i l'altra filla es trobava també absent. «Al local d'Antonio es va trobar una taca de sang, que després es va comprovar que era de la nostra mare, i al seu cotxe es van trobar cabells, que també eren de la nostra mare. Però l'home va sortir en llibertat, encara que sembli increïble, perquè creiem que es va inventar una sèrie de mentides i, sobretot, perquè el cadàver de la nostra mare mai no ha aparegut».

Preguntades sobre si sospiten on va poder amagar-se el cadàver, les dues filles responen que «aquest home tenia una finca a Llucmajor, que després va vendre a uns estrangers, i la Policia pensava que podria haver-lo enterrat allà, però encara que s'ha cercat mai no s'ha trobat res». De les manifestacions d'Antonio S. sobre la mare, les filles es mostren indignades «perquè a més que creiem que fou ell qui la matà, ara li falta la memòria amb mentides. Pel que sabem d'ell és un psicòpata, fred i calculador, i serà molt difícil que li puguin demostrar una relació directa amb la senyora de l'Arenal. És curiós, però en aquest cas es donen paral·lelismes amb els de la nostra mare, com són els de troballes de cabells, encara que falti per determinar si són de Margalida Bestard».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris