algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín:

Investiguen la caiguda des d'un edifici d'un pres que estava en tercer grau

Hugo Ustiano Díaz, de 37 anys, compleix condemna a la presó de Palma

96996

Els sanitaris estabilitzen el ferit, cinc minuts després d'estavellar-se contra la vorera. Fotos: V.V.

J.J. Palma
Devers les set de l'horabaixa una veïna del carrer de l'Arxiduc Lluís Salvador, a Palma, començà a cridar enmig del carrer. El motiu és que havia vist com es precipitava sobre la vorera un home des d'un segon pis. Els primers en acudir fins al número 79 d'aquesta adreça foren agents de la Policia Local, que confirmaren que el ferit estava en estat greu. Sagnava per la boca, tenia una forta contusió cranial i la tíbia trencada. Poc després arribà la Policia Nacional, que acordonà la zona i esperarà que el grup d'homicidis es fes càrrec de la investigació. L'home, identificat com Hugo Ustiano Díaz, de 37 anys i de nacionalitat colombiana, explicà que havia caigut, però després perdé la consciència i ja no aportà més detalls sobre el succés.

El ferit era un pres de la presó de Palma. El pis des del qual caigué estava tancat, per la qual cosa els agents de Policia contactaren amb el jutjat de guàrdia perquè autoritzàs la seva obertura. Nombrosos veïns es van congregar al carrer. Un dels responsables del grup d'homicidis intentà impedir que el nostre fotògraf prengués imatges des del carrer, encara que al final va desistir del seu afany. Els sanitaris estabilitzaren el ferit i comprovaren que presentava una lesió greu a la tíbia, així com una forta contusió a la zona cranial. El fet que perdés la consciència disparà les alarmes i una ambulància el va evacuar fins a l'hospital de Son Dureta, on va quedar ingressat amb pronòstic greu.

Els investigadors s'entrevistaren amb els veïns de la finca, que pel que sembla asseguraren que no coneixien Hugo. La Policia Local coordinà el trànsit en aquell tram d'Arxiduc Lluís Salvador mentre durà el desplegament policial i d'ambulàncies, per poder maniobrar sense problemes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris