algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
13°

El Palma Arena es convertirà en la seu de la Conselleria d'Esports

El Govern comprarà devora el Parlament per posar-hi més organismes

El velòdrom Palma Arena es convertirà en la nova seu de la Conselleria d'Esports i Joventut, que fins ara compartia edifici amb la Conselleria d'Afers Socials, ubicada a la plaça Drassanes de Palma. Segons fonts d'Esports i Joventut, «hi ha un 99% de probabilitats» que aquest departament es traslladi a les dependències del velòdrom, que s'hauran d'adequar i compartimentar per poder encabir les oficines necessàries. D'aquesta manera, es dotarà a aquesta Conselleria de major espai del que ara té i, al mateix temps, es treurà rendiment a una superfície desocupada com la del Palma Arena i que ha costat més de 90 milions d'euros, un 81% més del previst inicialment.

Aquesta no serà l'única operació que efectuarà el Govern per retallar la despesa en lloguer d'immobles i adquirir nous edificis. En aquest sentit, la Conselleria d'Economia ja ha iniciat els tràmits per comprar un immoble situat devora del Parlament, on no s'hi ubicarà cap Conselleria sinó organismes dependents de la Comunitat, com pot ser la Sindicatura de Comptes o, quan es creï, la Sindicatura de Greuges, per exemple. Per altra banda, el Govern preveu construir a Son Banya la nova seu de l'Escola Balear d'Administració Pública, ara ubicada en un edifici del Polígon de Son Fuster, pel qual es paguen 340.000 euros anuals de lloguer. A més de l'Escola també s'hi construirà una residència.

Finalment, també s'està sondejant la ubicació de la nova Agència Tributària pròpia. La idea del Govern és construir un edifici a Palma per allotjar aquest nou organisme que s'ha de crear abans del març.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris