nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

Paco de Lucía promocionarà les Illes a la fira turística de Londres

L'artista, que viu a Mallorca, presentarà un catàleg d'arts escèniques

L'artista andalús, afincat a Mallorca, Paco de Lucía, serà l'encarregat de promocionar les Illes a la fira turística de Londres, que es durà a terme a la capital britànica del 12 al 15 de novembre. El nou Govern manté així la línia d'utilitzar personatges famosos com a forma de traslladar la imatge de les Illes en els grans esdeveniments com les fires. El guitarrista presentarà, junt amb el president del Govern balear, Francesc Antich, el nou catàleg d'Arts Escèniques de les Illes elaborat per la Conselleria de Turisme. Aquesta publicació pretén recollir una selecció de prop de mig centenar de festivals que es realitzen a les Balears, i donar a conèixer una oferta cultural que abraça tots els gèneres: òpera, jazz, música clàssica, dansa, etc... L'objectiu d'aquesta iniciativa és contribuir a la diversificació del producte i la desestacionalització de l'oferta turística, segons informa la Conselleria de Turisme en un comunicat.

L'acte tindrà lloc dimecres dia 14, quan se celebrarà el dia de les Illes a l'estand balear de la World Travel Market. L'acord al que ha arribat l'artista amb Turisme inclou un concert a Palma aquest hivern. Tot això costarà uns 300.000 euros, dels quals, la Conselleria espera recuperar 240.000 euros a través de les entrades del recital. Encara està per concretar el lloc i la data del concert. Paco de Lucía viu des de fa uns anys a Mallorca, en concret a fora vila, a Campos. Els responsables turístics del nou Govern destaquen que «l'elecció de De Lucía de triar les Balears com a lloc de residència entronca directament amb la decisió d'altres genis contemporanis com Joan Miró o Robert Graves de fixar a l'arxipèlag, no només el seu domicili habitual, sinó també la «factoria» del seu art».

El guitarrista, conegut arreu del món, va néixer a Algeciras l'any 1947. El seu àmbit és el flamenc i la fusió d'aquest amb el jazz i altres músiques internacionals. Està considerat un dels millors guitarristes del món i té programats concerts des del Canadà, als Estats Units, Rússia, Turquia i les principals ciutats europees. >Els actes a la World Travel Market es completaran amb diverses presentacions com la de l'associació d'habitatges vacacionals o el llibre Jogging Round Mallorca.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris