nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
14°

Una dona i la filla resulten intoxicades a Capdepera per un braser defectuós

La mare, de 37 anys, es va esvanir i la menor hagué de demanar ajuda a un familiar

80970

La mare i la filla van ser traslladades inicialment a l'hospital de Manacor.

G.P. Palma.
Una mare i la seva filla resultaren intoxicades a Capdepera pel mal funcionament d'un braser de carbó, i hagueren de ser traslladades a la clínica Juaneda de Palma per rebre tractament a la cambra hiperbàrica, segons informaren ahir fonts de l'Institut de Recerca Hiperbàrica (MEDISUB). La mare, de 37 anys, i la seva filla, de quatre, començaren a tenir mal de cap dilluns horabaixa, encara que no li donaren importància. A la nit, el seu estat anà empitjorant i la nina tenia ganes de vomitar. La dona també tenia un fort mal de cap, nàusees i quan es va voler incorporar del llit perdé el coneixement i caigué al terra per falta de forces a les cames . La petita avisà un familiar i aquest acudí en la seva ajuda.

El personal sanitari d'una ambulància del 061 les assistí en primera instància i després foren evacuades a l'hospital de Manacor. En veure els símptomes, els metges que les van atendre els feren anàlisis i constataren que s'havien intoxicat per monòxid de carboni i havien estat bastants hores en un ambient tòxic. A continuació, es posaren en contacte amb l'Institut d'Investigació Hiperbàrica i s'activà el protocol d'emergència previst en aquests casos. La mare i la filla foren traslladades a la clínica Juaneda de Palma per ser ambdues ser tractades amb oxigen a la cambra hiperbàrica.

Després de finalitzar el tractament, de més de tres hores de durada, les dues s'havien recuperat totalment. La petita va ser donada d'alta poc després, mentre que la seva mare hagué de ser conduïda de nou a l'hospital de Manacor i va quedar ingressada en observació.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris