nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
18°

La Sala demana ajuda al Consell per ampliar la casa consistorial

Hi haurà més espai per a oficines i també una sala d'exposicions

E.B. Santa Margalida.

L'Ajuntament ha demanat ajuda econòmica al Consell de Mallorca per ampliar la casa consistorial de Santa Margalida el que permetrà guanyar un nou espai d'oficines i crear una sala d'exposicions en la planta baixa. L'últim ple municipal va aprovar presentar al Pla d'obres i serveis 2008 el projecte d'ampliació de l'ajuntament amb un pressupost de 958 mil euros.

L'Ajuntament va adquirir fa una dècada els terrenys necessaris per a l'ampliació del consistori però el projecte ha estat aparcat durant molts anys. Durant el darrer ple municipal els partits de l'oposició (PSOE,UM i Independents) varen qüestionar la necessitat de donar prioritat a aquesta obra tenint en compte que l'equip de govern municipal (PP i CPU) ha anunciat el trasllat de l'àrea d'Urbanisme a Can Picafort dins la present legislatura i això deixaria un espai lliure a les oficines municipals de la Vila.

També està previst el trasllat de l'arxiu municipal a l'Escola vella, una vegada s'hagin conclòs els treballs de rehabilitació del vell edifici, la qual cosa deixaria un major espai lliure a la casa consistorial. Per tot això, els socialistes entenen que hi ha altres prioritats com la de substituir l'enllumenat de Santa Margalida o la millora de les voreres de Son Bauló (Can Picafort), habilitar un casal de joves o ampliar el cementiri.

L'equip de govern municipal justifica la necessitat d'ampliar l'ajuntament per donar un millor servei als ciutadans de Santa Margalida; i el batle, Martí Torres, va explicar que encara que el gruix de l'àrea d'Urbanisme es traslladarà a Can Picafort es continuarà donant el servei en Santa Margalida així que continuarà sent precís un espai perquè el personal atengui a la població. Una cosa similar passarà amb arxiu històric de Santa Margalida. El batle explicà que l'arxiu històric es traslladarà a l'Escola vella però la seva gestió es mantindrà en la casa consistorial de Santa Margalida i per això seguirà sent necessari un major espai.

L'oposició mostrà la seva preocupació pel futur trasllat dels expedients urbanístics a les oficines de Can Picafort i advertí que no es pot perdre cap document.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris