algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 11°
14°

El Consell vol que els tècnics justifiquin la urbanització del camí vell de Pollença

El PSOE i el Bloc creuen que el PP està ignorant la legalitat amb aquesta obra

92488

El camí vell acaba amb un gran clot, on ja s'estan construint els aparcaments de les futures promocions d'habitatges.

El Departament de Territori del Consell de Mallorca ha demanat a l'Ajuntament d'Inca que remeti en els propers quinze dies tota la informació referent a la urbanització de la Unitat d'Actuació número 7 d'Inca, que converteix les immediacions del camí vell de Pollença en una zona urbana.

El Consell vol que l'Ajuntament remeti els expedients urbanístics en base als quals els tècnics del Consistori han adoptat els actes administratius que empararien les obres que s'estan duent a terme. Cal recordar que l'equip de govern d'Inca sempre s'ha defensat dient que tots els informes tècnics referents a aquesta urbanització, en la qual és inclosa l'obra del futur col·legi de Son Amonda, són favorables. A més, en tot moment s'ha acusat l'oposició de crear alarmisme, argumentant que és el mateix Ajuntament qui haurà de dotar de serveis aquesta zona.

El Consell respon així a la denúncia que presentà el passat mes de setembre el portaveu del PSOE d'Inca, Xavier Ramis, que assegurà que en aquells terrenys la Sala cometia una infracció urbanística i, fins i tot, apuntà que la il·legalitat, comesa pel PP, cercava per beneficiar una promotora madrilenya. «A més la urbanització d'aquesta zona s'ha fet sense conèixer quin serà el traçat definitiu de la ronda nord, que probablement s'acabarà desplaçant cap als habitatges de Can López», explica Ramis.

Pel portaveu del Bloc, Antoni Rodríguez, «la urbanització d'aquesta zona, on s'han de construir 1.200 habitatges nous, és un cas similar al dels habitatges socials de Mandrava». «L'Ajuntament ha passat l'arada davant el bou i ha deixat urbanitzar una zona que encara està subjecte a tot el procés d'adaptació del PGOU al Pla Territorial de Mallorca, que encara no ha finalitzat», exposa.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris