algo de nubes
  • Màx: 12°
  • Mín:

La Part Forana viu la festivitat entre flors, bon temps i normalitat

Milers de persones s'acostaren fins als cementeris municipals

La jornada d'ahir va oferir una treva meteorològica, fet que aprofitaren milers de ciutadans de la Part Forana de Mallorca per acudir als cementeris municipals a honorar els seus difunts. A primera hora del matí el tragí ja es notava als cementeris, amb flors per amunt, flors per avall, aigua, cossiols, i en alguns cementeris cotxes, molts de cotxes, que els municipals de la Policia Local intentaven regular així com podien. En cementeris com el Felanitx o el d'Algaida, s'aprofità la jornada per mostrar els projectes que té l'Ajuntament per a la seva ampliació. A Santanyí hi hagué una jornada de portes obertes de les obres per ampliar el cementeri, que ja estan a punt de finalitzar; i a Montuïri alguns veïns quedaren sense poder honorar els seus difunts perquè les tasques de reforma no han finalitzat.

A la resta de cementeris de la comarca de Manacor, la tranquil·litat i l'assistència massiva de veïns foren les notes predominants d'una jornada que es completà amb les misses pels difunts celebrades, a la majoria de cementeris, a mitjan horabaixa. A la comarca d'Inca també hi regnà la normalitat durant tota la jornada festiva d'ahir. El cementeri de la ciutat d'Inca fou un dels més visitats, encara que molta gent hi anà caminant, cosa que evità que es produïssin molts d'embossos de cotxes a l'entrada del recinte.

A Selva també hi hagué tranquil·litat durant tot el dia i el degoteig de residents al cementeri fou constant. Els de Bissalem, Santa Maria i Biniali, un dels més petits de la comarca, també eren plens de flors. Com a novetat, s'ha de destacar que des d'ahir, el tanatori municipal de Muro ja disposa d'una nova per vetlar els difunts.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris