muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
14°

Voluntaris i agents rastregen el puig de Sant Martí a la recerca de Jacqueline

Guàrdia Civil i Protecció Civil recorregueren la muntanya per on passejà la dona

J.J. Palma. La Guàrdia Civil i Protecció Civil rastrejaren ahir el puig de Sant Martí, a Alcúdia, a la recerca de Jacqueline Tenant, l'animadora d'hotel d'origen jamaicà que desaparegué el 9 d'octubre. A les vuit del matí una vintena de voluntaris i agents es trobaren en aquesta muntanya, molt freqüentada per excursionistes i per aficionats al parapent. El grup es dividí per inspeccionar zones més àmplies i tot el matí i el migdia inspeccionaren paratges muntanyosos.

L'operatiu es desmuntà hores després, sense cap resultat. De fet, no es té la certesa que la dona britànica es perdés per aquella zona, només sospites. La Guàrdia Civil ha sol·licitat a una companyia de telefonia mòbil que li faciliti la ubicació del repetidor que rebé la darrera trucada de Jacqueline Tenant, el matí del 9 d'octubre. Després de la telefonada, el seu aparell quedà desconnectat. Per l'emplaçament del repetidor es podrà delimitar, més o menys, el perímetre de recerca, la qual cosa seria d'una gran importància. Dues germanes de la dona s'han desplaçat a Mallorca per seguir les tasques de recerca, i ahir una d'elles declarà que «cada vegada som més a prop de Jacqueline».

Mentrestant, la Policia Judicial continua l'altra recerca, la de Margalida Bestard, la propietària de l'Arenal que suposadament fou segrestada mentre cobrava als seus llogaters, el 10 d'octubre. Ahir continuaren les declaracions de testimonis a la Comandància.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris