nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín:

Les Gota d'Oli 2007 van a parar a mans de polítiques i periodistes

El Consell guardona deu dones per difondre la DO Oli de Mallorca

A.M. Palma

Deu dones, la majoria polítiques, foren distingides ahir en una gala organitzada pel Consell i la Denominació d'Origen Oli de Mallorca per haver destacat en la tasca de difusió de les qualitats d'aquest producte agroalimentari.

El premi és que cada una de les 10 guardonades rebrà cada mes durant un any una botella d'oli verge a casa seva amb la finalitat que «el tasti, en gaudeixi i el doni a conèixer a tots els seus parents, amics i coneguts. Perquè tothom a Mallorca, i part de l'estranger, sàpiga que ho és de bo l'oli mallorquí».

En paraules de Josep Oliver, president del consell regulador de la DO, el segon acte d'aquestes característiques que convoca el Consell té com a finalitat la promoció de l'oli de Mallorca.

«El nostre oli és inconfusible i ben diferenciat d'altres productes que no estan certificats per la DO. L'oli de Mallorca és fort i dens, té gust com a de poma i un color molt especial», afirmà Oliver.

La consellera insular de Turisme i Economia, Isabel Oliver, i el mateix Oliver foren els encarregats d'entregar els guardons a Maria Antònia Munar, presidenta del Parlament; Mercè Amer, consellera d'Agricultura; Francesca Vives, consellera de Comerç, Indústria i Energia; Margarita Nájera, consellera de Treball i Formació (que no assistí a l'acte); Rosa Estaràs, portaveu del grup parlamentari popular (que no hi assistí); Aina Calvo, batlessa de Palma (que tampoc hi pogué assitir); Cristina Cerdó, regidora de Palma; Montserrat Casas, rectora de la Universitat de les Illes Balears; Margalida Estelrich, exdirectora general d'Agricultura; i Marisa Goñi, cap de la Televisió de Mallorca.

A l'acte també hi eren presents les premiades de l'any passat. Totes contaren una anècdota que els havia succeït relacionada amb l'oli. Algunes de les guardonades de la convocatòria anterior foren, sobretot, periodistes, com Maria Lluïsa Suau, Àngela Seguí, Gina Garcias, Pilar Garcés, Joana Dolç, Marta Garau, Caterina Mir, Caterina Oliver i Paula Serra.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris