nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

L'hospital incorpora dos moderns quiròfans per a cirurgia sense ingrés

El conseller de Salut es compromet a cercar una solució a la manca d'aparcament

A.BASSA. Manacor.

L'hospital de Manacor ha incorporat dos nous quiròfans de darrera generació de cirurgia ambulatòria. Es tracta de dues noves instal·lacions dotades de tecnologia capdavantera que s'ubiquen en la unitat de cirurgia sense ingrés i completen així la zona de postoperatori, està integrada per 12 unitats monitoritzades. La primera operació està prevista per al proper dia 5 de novembre.

Així es va anunciar en el marc de la primera visita oficial a les instal·lacions sanitàries del conseller de Salut i Consum, Vicenç Thomàs, que es va reunir amb tots els professionals per conèixer de primera mà els problemes i les inquietuds del personal.

El responsable de sanitat, en el transcurs de la visita, es va comprometre a trobar una solució a la manca d'aparcament, un dels grans problemes del centre hospitalari. «Som conscients d'aquesta necessitat d'ampliar l'aparcament. Nosaltres intercedirem i ens implicarem en cercar una solució però també fa falta que l'Ajuntament de Manacor hi prengui part», va exposar Thomàs.

D'altra banda també va anunciar que l'hospital psiquiàtric funcionaria el més aviat possible i que l'objectiu del Govern era millorar l'atenció sanitària.

El conseller de Salut, acompanyat del gerent de l'hospital, Francesc Marí, va conèixer cada una de les dependències i es va interessar pels nous quiròfans. Així es va destacar que la dotació d'aquests aparells així com la rehabilitació de la unitat de cirurgia sense ingrés ha suposat una inversió de 1.469.166 euros. Els tècnics van assenyalar que una de les característiques més importants de les noves instal·lacions és que estan suspeses de manera que, no hi ha cablatge pel terra. També disposa dels magatzems de material estèril i equipament així com una zona per a la redacció dels informes per part dels responsables de les intervencions.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris