nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
13°

Artesans i empresaris mostren una variada oferta de productes

La mostra que rebé milers de visitants celebrà la devuitena edició

Ja diuen que, a Petra, el dimoni s'hi va retre, i de fet ben segur que al seu davant hi havia els empresaris o artesans de la vila i en va sortir ben esculat. I és que a la devuitena mostra d'Art i Empresa del poble i que celebren el quart diumenge d'octubre gaudí d'un gran nombre d'exposicions dels productes elaborats per les mans artesanes del petrers o bé per la producció de les empreses de la vila. Arades, sembradores, portes, mobles de cuina, flors, cossiols, estudis de fotografia, bunyols, vins, empreses de construcció, brodats i randes, o productes de la terra, eren ahir les estrelles d'una jornada que omplí els carrers del poble.

A la mostra de Petra, també hi acudiren diferents autoritats insulars i autonòmiques. La presidenta del Consell de Mallorca, Francina Armengol; el conseller de Mobilitat, Gabriel Vicens, o el conseller insular de Cooperació Local, Miquel Rosselló, entre d'altres que acompanyats pel batle de Petra, Joan Font, i la resta d'autoritats municipals van gaudir de la mostra.

Pels carrers de Petra també hi havia els més petits que venien productes elaborats per ells i coques a bon preu. Les padrines elaboraven deliciosos bunyols i els vinaters de la vila mostraven els seus productes, aprofitant la diada.

També hi havia un espai per a les exposicions, així els artesans i cuidadors de bonsais mostraven els seus petits grans arbres en el recinte de les escoles velles, els brodats i randes ocupaven un portassa en una venda que volia recaptar alguns doblers per a les obres de la parròquia de la vila.

Al final de dia i després de tenir tota la jornada un ull posat en el cel per veure si l'amenaçant pluja acabava de fer acte de presència, els empresaris i artesans van mostrar-se contents, ja que milers de ciutadans arribats de tots els indrets de l'Illa i algun estranger de pas havien vist, observat i demanat pels seus productes i «ara la gent ja sap el que feim».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris