muy nuboso
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
13°

Una gran exposició de cotxes centra l'atenció de la segona fira

Centenars de persones varen recórrer ahir els carrers de la ciutat

El Dijous Bo està a punt d'arribar i l'ambient ja es comença a viure als principals carrers d'Inca. Ahir la ciutat es va convertir en un formiguer de gent que no es va voler perdre la fira dedicada al motor, l'oci i l'esport. Sota un sol esplèndid que convidava al passeig, la gent va contemplar les nombroses exposicions de vehicles a motor entre les quals van destacar la gran exposició de cotxes antics que va omplir el passeig per als vianants del carrer del Bisbe Llompart, l'exhibició de cotxes Ferrari que van fer les delícies dels amants d'aquests vehicles, i la gran quantitat de motos de tots els tipus i mides que va omplir l'avinguda de la Gran Via Colon.

Però, sens dubte, un dels llocs més freqüentats durant el dia d'ahir, a Inca, va ser la plaça de Mallorca que, com l'any passat, va concentrar un gran nombre de cotxes tunning. Encara que alguns vehicles passaven més desapercebuts, d'altres cridaven l'atenció amb només posar un peu sobre la plaça. Decorats amb colors cridaners, rebaixats i abillats amb potents equips de música, alguns fins i tot duen incorporada la play-station, semblaven vertaderes obres d'art.

Però no sols hi va haver cotxes i motos a la fira d'ahir d'Inca. A les deu del matí, una cercavila i caparrots avisaven de l'inici de la fira i animaven els veïns a sortir de les seves cases i participar en els nombrosos actes.

Durant tot el matí es van realitzar exhibicions de skate, d'automodelisme radiocontrolat, de judo i de gimnàstica artística. Els més petits també van poder participar en el parc de trànsit i els majors van fer les seves delícies amb les exposicions de motor. Diumenge que ve serà el torn de la tercera fira d'Inca que, com cada any, serà la medieval.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris