algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

El PP critica UM i els seu socis pel silenci davant el «cas de Son Oms»

Ramis obvia que Anticorrupció encara no ha denunciat ningú

El portaveu del PP balear, Miquel Ramis, aprofità ahir l'obertura de diligències informatives contra dos alts dirigents d'Unió Mallorquina, Bartomeu Vicens i Maximilià Morales, per carregar contra tots els partits del Pacte, als quals acusà de donar un tractament diferent a aquest cas que a d'altres.

Ramis demanà que UM assumeixi responsabilitats polítiques «per un cas clar d'especulació, encara que els delictes hagin prescrit». El portaveu popular parlà de «contractes clars» que ho demostren i es dirigí als socis d'UM per exigir-los que abandonin el seu «silenci còmplice» i que «donin la cara». «On és la defensa del territori del PSOE, PSM, EU i els Verds?», es preguntà el portaveu del PP.

Obviant que la Fiscalia Anticorrupció, de moment, només ha obert diligències informatives i encara no ha dut als tribunals cap de les persones denunciades per l'empresari del cas Agricultura, el portaveu del PP donà a entendre que els presumptes delictes comesos al voltant de polígon de Son Oms són igual de condemnables que «els casos de corrupció que han afectat el PP».

Miquel Ramis també carregà ahir contra l'actuació de «la fiscalia i de les forces de l'Estat», a les quals acusà d'haver actuat en altres ocasions «amb força, més contundència i rebombori mediàtic» que ara, en clara referència a les diferents trames de corrupció urbanística, de blanqueig de doblers i de frau a Hisenda descobertes arran de l'operació Voramar i l'operació Llampec.

En la seva compareixença davant els mitjans, Ramis també es referí a l'abast mediàtic del cas, criticant la cobertura informativa d'IB3 «per haver manipulat vergonyosament, i confondre testimonis amb imputats», sentencià.

El president del Govern, Francesc Antich, fou ahir més prudent i només mostrà la seva «preocupació» per la imputació de Vicens i Morales.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris